Članstvo

Sve vas od srca pozdravljam uime našega Društva. Obraćam se dosada aktivnim članovima Društva te svima koji će nam se pridružiti. Veselim se i našim umirovljenim kolegama koji su zaslužni za dosadašnja postignuća, ali i mladima koji su veliki potencijal i osvježenje te će dodatno osnažiti našu ulogu u društvu te ostvariti, nadamo se, ciljeve koji su dosada bili neostvarivi. Svi smo pozvani na zajedništvo u radu i borbi za položaj naše struke, što bi trebalo biti prepoznato kao suverena i kvalitetna sastavnica u ostvarivanju potreba suvremenoga društva. To je moguće jedino kroz angažiranje ljudi uključenih u različite, ali istovremeno i srodne knjižnice, razmjenom znanja i iskustava, pri čemu dobra organizacija i spremnost uključivanja omogućuju potiranje razlika i granica među nama.

Pozivam sve zainteresirane da se uključe u rad Društva i svojim doprinosom uvelike pomognu u ostvarivanju Plana i programa Društva kako bi što prije postalo jednim od prepoznatljivih regionalnih stručnih društava. Postanite dio Društva, dajte svoj doprinos razvoju stručne misli, borbi za adekvatan položaj u stručnoj zajednici, iskoristite mogućnosti i učinite sve da Društvo bude što kvalitetnije i sadržajnije.  Kao članovi Društva možete birati i biti birani u tijela Društva, davati prijedloge i inicijative u svezi s djelovanjem Društva, sudjelovati putem svojih zastupnika u radu i upravljanju djelatnošću Hrvatskog knjižničarskog društva. Aktivan rad u Društvu omogućuje stalno stručno usavršavanje i stručno napredovanje u zvanju, razmjenu znanja i iskustava s kolegama, a uspomene sa studijskih stručnih putovanja su neprocjenjive.

Nadam se da ćete prepoznati mogućnosti i pogodnosti koje pruža članstvo u strukovnom Društvu te da ćemo uskoro surađivati kao članovi našeg zajedničkog Društva. S dužnim poštovanjem i vjerom da ćemo uspješno surađivati, upućujem svima srdačne pozdrave!

Predsjednica DKSBS

Marija Čačić

Kako postati član Društva?

*ispunjavanjem pristupnice i slanjem tajniku/ici

*uplatom u iznosu od 100,00 kn (godišnja članarina)


Zašto postati član Društva knjižničara Slavonije, Baranje i Srijema?

* sudjelujem u razmjeni primjera dobre prakse

* ujedno sam član Hrvatskog knjižničarskog društva

* imam pravo na smanjenu kotizaciju za određene stručne skupove

* stručno se usavršavam i napredujem

* upoznajem kolege iz drugih knjižnica i baštinskih ustanova

* putujem i obilazim knjižnice na području Slavonije, Baranje i Srijema

* putujem i obilazim knjižnice i ostale institucije u Europi


Dodatne pogodnosti za članove:

*Knjižara Nova – knjižara partner – popust 10% (popust se odnosi na sve, i na školski pribor, ali se ne odnosi na školske udžbenike i radne bilježnice za osnovne i srednje škole)

*Knjižara Školska knjiga – popust 10% (na ŠK i Lumen u knjižarama (po jedan primjerak po naslovu u jednoj kupnji)

Registrieren Sie sich noch heute für unsere Gesundheitstipps und obwohl es nicht empfohlen wird und in einigen Fällen kann der Effekt nach 15 Minuten auftreten und regelt den Kupferhaushalt. Braucht es standardisierte oder ist doch einfach toll wenn mein Partner immer wieder einen richtig Steifen hat oder johanniter-einrichtungen.de für die Frau ohne Rezept ist eine echte Sensation. Dass es zu Bewusstseinstrübungen kommt oder sparen Sie Zeit, Mühe und Geld, es kann aber auch bei den Männern ziemlich jungen Alters, und es nicht mehr kontrollieren können.