POZIV NA PREDAJU RADOVA

Poštovane kolegice i poštovane kolege, koristim priliku zahvaliti vam za dosadašnje radove koji su kroz godine postojanja časopisa Knjižničarstvo obogaćivali njegov sadržaj i doprinosili razvoju knjižničarske struke u cjelini. Svaki je od objavljenih radova našao put do krajnjih čitatelja i bio od koristi studentima, znanstveno-nastavnom osoblju i stručnim knjižničarskim djelatnicima. Vjerujem da će tako biti i u budućnosti.

S obzirom na velik broj primjera dobre prakse u radu naših knjižnica, aktivnosti i programa koji se redovito provode, brojnih istraživanja i stručnih promišljanja, pozivam vas da vaše radove i dalje šaljete te nastavite biti inspiracija jedini drugima. Poziv je naravno upućen i stručnim djelatnicima koji djeluju izvan Društva knjižničara Slavonije, Baranje i Srijema.

Radove molim slati na email adresu: knjiznicarstvo.urednistvo@gmail.com

Objavljivanje dvobroja za godinu 25 (2021.), kojeg uređuje glavna urednica Merien Hadrović, očekuje se početkom studenog 2021.

Novi, dijelom tematski broj koji će sadržavati i radove s 4. okruglog stola: Zavičajni fondovi i zbirke u knjižnicama panonskog prostora: riznice zavičajne prošlosti, biti će objavljen u prvim mjesecima sljedeće, 2022. godine.

Svima nam želim uspješno, pozitivno i ugodno putovanje kroz zanimljive i inspirativne članke.

Ispred uredništva časopisa Knjižničarstvo,
Srđan Lukačević, glavni urednik